Zde může být vaše reklama.
Čtvrtek 25.4.
Svátek má Marek
Menu

Další letní posila Baník vyrazil na soustředění i s Reiterem

Baník vyrazil na soustředění i s Reiterem

25. 06. 2019 - 18:22

S šestadvacetičlenným kádrem dnes Baník vyrazil na soustředění do rakouského Wenigzellu. Do původně avizované sestavy k dvaadvaceti hráčům a třem gólmanům v úterý ráno přibyl i záložník Rudolf Reiter, který do Ostravy přestoupí z Bohemians 1905.

Baník vykoupil rychlého krajního fotbalistu z platné smlouvy ve vršovickém kluby. „Mezi kluby je vše dojednáno, teď se ještě dolaďují poslední detaily. Ale jsme rádi, že jsme to stihli tak, aby s námi Rudolf Reiter mohl už do Wenigzellu odcestovat,“ přiblížil výkonný ředitel FC Baník Ostrava Michal Bělák.

Na zhruba pětihodinovou cestu do 430 kilometrů vzdáleného cíle ve Štýrsku Baník vyrazil před desátou hodinou ranní. A právě včas, když se na Ostravu valí vlna tropických veder. „V Rakousku by to mohlo být o něco snesitelnější, je to přece jen ve vyšší nadmořské výšce kolem 800 metrů. Takže se těšíme,“ usmál se Adam Jánoš.

Aktuální kádr:
Brankáři: Jan Laštůvka, Viktor Budinský, Lumír Číž
Obránci: Jiří Fleišman, Matěj Helešic, Patrizio Stronati, Václav Procházka, Martin Šindelář, Jakub Pokorný, Martin Fillo, Lukáš Pazdera, Josef Celba
Záložníci: Milan Lalkovič, Denis Granečný, Dyjan Carlos de Azevedo, Daniel Holzer, Milan Jirásek, Robert Hrubý, Adam Jánoš, Filip Kaloč, Rudolf Reiter
Útočníci: Nemanja Kuzmanovič, Dame Diop, Milan Baroš, Tomáš Smola, Ondřej Šašinka

Program zápasů:
27. června: MOL Vidi – Baník (17:00, Sonnhofen 8225, ulice Prätis 70)
29. června: Křídla Sovětů Samara - Baník (12:00, Rudersdorf 7571, ulice Blumengasse 1)
2. července: NK Osijek – Baník (15:00, Leoben 8700, ulice Annaberggasse 10)
5. července: Austria Vídeň – Baník (16:00, Fürstenfeld 8280, SC Raika Fürstenfeld, ulice Stadtwaldstraße 8)

Další články