Zde může být vaše reklama.
Pátek 26.4.
Svátek má Oto
Menu

Opory prodloužily Baroš a Laštůvka pokračují v Baníku!

Baroš a Laštůvka pokračují v Baníku!

foto: fcb.cz

09. 07. 2019 - 15:59

Pár dní před startem nového sezony FORTUNA:LIGY přišla výtečná zpráva proti fanoušky FC Baník Ostrava. Dva z hlavních nosných pilířů Baníku mají nové smlouvy. Útočník Milan Baroš prodloužil kontrakt s klubem o další sezonu, brankář Jan Laštůvka o dva roky. Legendy tedy pokračují dál. Uvedl to klub na svém webu.

Baník může nadále těžit z nepřeberných zkušeností a kvalit obou sedmatřicetiletých hráčů. Milan Baroš i navzdory svým zdravotním problémům v minulé sezoně dokázal šestkrát skórovat a proti Příbrami zaznamenal dokonce klasický hattrick.

Jistotu a spolehlivost v bráně zase ztělesňuje gólmanská jednička Jan Laštůvka, který po svém návratu do Ostravy nejprve Baníku výrazně pomohl k záchraně a pak i pátému místu v minulém ročníku FORTUNA:LIGY.

„Jsme velice rádi, že spolupráce s oběma hráči bude pokračovat. I v sedmatřiceti letech jsou pořád na hřišti nesmírně platní, díky jejich dlouhodobé vazbě na Baník jsou duší mužstva a přirozenými lídry týmu na hřišti i v kabině. Nepochybujeme o tom, že Baníku i v dalším období odvedou skvělé služby a vážíme si toho, že je tu máme,“ řekl sportovní ředitel FC Baník Ostrava Marek Jankulovski.

Další články