Zde může být vaše reklama.
Pátek 26.4.
Svátek má Oto
Menu

Skalp prvoligisty Vítkovice porazily Sigmu

Vítkovice porazily Sigmu

22. 06. 2019 - 20:50

Druhé utkání letní přípravy se fotbalistům SK Sigma Olomouc nepovedlo. Ve Slatinicích dnes Hanáci prohráli s druholigovými Vítkovicemi. Sigma vedla brankou Šimona Falty, ale potom už skóroval jen její soupeř.

Sigmu poslal do vedení ve 36.minutě hezkou střelou Šimon Falta. Ještě do přestávky bylo srovnáno, když akci Vítkovic zakončil odchovanec Sigmy Martin Bzirský. Po přestávce poslal hosty do vedení Martišiak. V dalším průběhu měly oba týmy vyložené šance, ale branka už nepadla. Tedy jedna ano, ale trefu Pilaře rozhodčí pro ofsajd neuznali.

„Mrzí nás to, určitě, výsledek nás mrzí. Ale tento týden jsem ne výsledky nebral ohled. Ještě se budeme jeden týden kondici věnovat. Udělali jsme spoustu chyb, ale mělo to šťávu, nasazení, nastoupili všichni mladí. Někteří hráči ještě doladují kondici, to byli Greššák nebo Kerbr, naopak další hráči raději dostali v náročném programu volno,“ řekl trenér SK Sigma Radoslav Látal s tím, že univerzál Milan Kerbr už prošel zdravotními testy a je tedy posilou týmu pro novou sezonu. V sestavě chyběl útočník Jakub Yunis, jehož další setrvání a budoucnost v SK Sigma je v jednání.

„Je to pořád jen příprava, ale samozřejmě ten výsledek potěší. Bylo vidět, že Sigma je unavená, oba týmy jsou v přípravě. Pořád jsme ve stádiu nějakého hledání, ještě hrajeme dvě utkání, po těch se rozhodneme, které ze zkoušených hráčů si necháme,“ řekl trenér Vítkovic Jiří Balcárek.

SK Sigma Olomouc – Vítkovice 1:2 (1:1)

Branky: 36. Falta - 44. Bzirský, 46. Martišiak.
SK Sigma Olomouc: Buchta (46. Mandous) - Sladký (57. Látal), Beneš (72. Zima), Jemelka (57. Štěrba), Vepřek (57. Sláma) - Zahradníček (57. Pilař), Houska (65. Dvořák), Zmrzlý (57. Zlatohlávek), Plšek (57. Chytil), Falta (72. Buchvaldek) - Nešpor (57. Zifčák). Trenér: Radoslav Látal.
Vítkovice: Květon - Boksch, Mikula, Klusák, Stříž - Chvěja, Praus - Bzirský, Matucha, Kania - Raab. Náhradnici: Motyčka, Bolf, Martišiak, Moučka, Kovařík. Trenér Jiří Balcárek.

Další články